Nieuwe website Studio REDD

Uniek tuinontwerp en wellness staan centraal

Na een jaar van brainstormen, ontwerpen en bouwen is onze nieuwe website dan (eindelijk) live.

Het is een inkijk in onze studio geworden vol foto’s en richt zich daarbij specifiek op de rode draad in onze projecten.¬†Als tuinarchitecten hebben we het voorrecht om aan veel verschillende tuinontwerpen te mogen werken op evenveel verschillende plekken.

We onderscheiden ons daarin door in eerste instantie vooral te luisteren: Luisteren naar onze opdrachtgevers, ‘luisteren’ naar de architectuur en het interieur en ‘luisteren’ naar het omringende landschap. Dit geeft ons keer op keer nieuwe uitgangspunten voor een uniek tuinontwerp.

Steeds vaker werken we ook aan projecten waarin een wellness gerealiseerd moet worden. Denk aan een zwembad, zwemvijver, jacuzzi, buitendouche of sauna. Onze overtuiging is dat een buiten wellness net zo goed afgewerkt zou moeten zijn als binnen. Dit ook echt voor elkaar krijgen, vraagt echter om specifieke kennis en expertise.

Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat een jacuzzi vol water op je dakterras geplaatst mag worden? Als studio hebben we daarvoor een netwerk van specialisten opgebouwd die passen binnen het afwerkingsniveau die we aan onze opdrachtgevers beloven.

 

Rest ons nog speciale dank aan Tim, Pankra, Narratief en Now-Media voor het helpen realiseren van onze website!