Logo
Menu

Ons DNA

Een fascinatie voor natuur, architectuur en technologie.

Studio REDD is in 2009 opgericht door Richard en Daan. De fascinatie voor natuur, architectuur en technologie brengt hen tijdens de studie aan Larenstein samen. Beiden gedreven door deze fascinatie besluiten ze in hun laatste studiejaren een volgende stap in hun carrière te zetten door Studio REDD op te richten. In de eerste jaren combineert Richard zijn werk en studie Landschapsarchitectuur aan de TU Delft Bouwkunde. Daan werkt op freelance basis voor de gemeente Breda, waar hij ervaring opdoet met grote projecten, zoals het inpassen van het centraal station in de bestaande binnenstad.

Van de TU Delft en de Gemeente Breda wordt succesvol afscheid genomen en beide heren bouwen door met Studio REDD. Inmiddels is het team uitgebreid met een aantal talentvolle ontwerpers, boekhouding / planning en marketing. De studio is specialist op het gebied van villatuinen, wellness, luxe dakterrassen en landschapsontwerpen.

Studio REDD heeft een duidelijke en vooruitstrevende visie als het aankomt op design. Of het nu gaat om een tuin, interieur, productontwerp of de openbare ruimte. Elk ontwerp is uniek. De levensstijl van de opdrachtgever, het gebruik van de ruimte, het huis, het interieur en het omliggende landschap vormen de basis voor de ontwerpen. Nieuwe technologieën, innovatief design en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid zijn altijd top of mind en houden Studio REDD scherp.

De vooruitstrevende visie op tuinontwerp en het leggen van verbindingen tussen binnen en buiten blijft niet onopgemerkt. Verschillende opdrachtgevers, in binnen en buitenland weten de ontwerpstudio te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.