Exclusieve en luxe tuinmeubelen

Ben je op zoek naar luxe tuinmeubelen? Studio REDD denkt graag met je mee over een exclusieve tuininrichting. Wij geven graag een styling advies op maat, zodat de gekozen tuinmeubelen perfect passen in jouw tuin. Ben je op zoek naar de laatste trends? Of wil je advies over de beste merken? Maak een afspraak en laat je inspireren!

Het complete plaatje met luxe tuinmeubelen

In een goed tuinontwerp zijn exclusieve tuinmeubelen niet weg te denken. Een goede keuze maken uit de uitgebreide collectie van tuinmeubelen kan lastig zijn. Zijn de producten van A-kwaliteit? Past het qua afmeting en uitstraling goed in het totaalplaatje? Hoe maak ik de juiste keuze? Onze tuinontwerpers hebben jarenlange ervaring met het uitzoeken van tuinmeubilair voor zeer uiteenlopende tuinen. Ze weten welke producten qua styling goed passen in het ontwerp en hebben kennis over materiaalsoorten en het nodige onderhoud aan de tuinmeubelen. Zij geven dan ook graag advies over de verschillende producten die er zijn.

Onze merken en samenwerkingen

Studio REDD heeft in de loop van de jaren samenwerkingen opgebouwd met verscheidene merken die exclusieve tuinmeubelen leveren. We hebben kennis over de geleverde topkwaliteit en werken graag samen met de beste merken op de markt. Enkele merken zijn;

Stylingplan op maat

Wanneer we een stylingplan maken, houden we rekening met het complete plaatje. Niet alleen producten zoals een loungebank of eettafelset worden hierin meegenomen, ook parasols, buitenhaarden en potten vormen deel van het plan. Wanneer je via onze studio een tuinontwerp laat maken, nemen we in het ontwerp altijd een stylingplan op. We nemen je mee in de mogelijkheden op het gebied van luxe tuinmeubelen. We letten op indeling en materiaalkeuze. Zo zorgen we ervoor dat producten als exclusieve tuinmeubelen naadloos passen binnen het ontwerp.

Neem contact op

 

Hoe gaan we te werk

Om je volledig te ontzorgen, kunnen wij het proces van het uitzoeken van de juiste producten begeleiden van begin tot eind. Dit betekent dat we, naast het maken van een stylingplan op maat, ook kunnen begeleiden bij het uitzoeken en aanschaffen van luxe tuinmeubelen. We plannen samen een bezoek aan één of meerdere leveranciers en helpen je als personal shopper om de juiste keuze te maken. Zo weet je zeker dat je producten koopt van topkwaliteit die perfect passen binnen het plaatje wat je voor ogen hebt. We helpen je om een keuze te maken tussen de uitgebreide mogelijkheden die de wereld van design tuinmeubilair te bieden heeft.

Laat je inspireren

Ben je benieuwd geworden naar hoe we luxe tuinmeubelen en accessoires toegepast hebben in bestaande projecten? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten. Je zult projecten vinden in uiteenlopende stijlen en met verschillende materialen. Laat je inspireren via de beelden op onze site, of maak een afspraak op de studio. Je bent van harte welkom!

Bekijk onze projecten

Creëer jouw buitenparadijs in elke stijl

Op het gebied van luxe tuinmeubelen en accessoires valt veel te kiezen. Er zijn genoeg producten te vinden in uiteenlopende stijlen. Hou je van strak design? Ga je voor een meer natuurlijke uitstraling of hou je van een Ibiza-stijl? Van strak tot landelijk; er is volop keuze om de stijl die je hebt gekozen voor jouw tuin compleet te maken met de juiste tuinmeubelen. Als studio laten we ons bij het maken van een tuinontwerp niet leiden door trends. Onze luxe designs zijn tijdloos. We maken een ontwerp wat precies past bij jouw leefstijl, de omgeving en jouw eigen smaak. Zo ontstaat er een exclusief tuinontwerp. We zijn echter wel goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinmeubelen. De markt blijft zich continu vernieuwen en komt met nieuwe materiaaltoepassingen zoals onder andere regenbestendige kussens. Zo kunnen we altijd datgene adviseren wat het beste past in jouw droomplaatje.

Duurzaamheid

Ook de markt in exclusieve tuinmeubelen wordt steeds duurzamer. Er zijn inmiddels vele producten op de markt met een natuurlijke uitstraling, die ook nog eens makkelijk te onderhouden zijn. Producten als tropisch hardhout hebben inmiddels vele, meer duurzame alternatieven zoals bamboe en teakhout; materialen die niet alleen lang meegaan en op die manier duurzaam zijn, maar ook duurzaam geproduceerd worden. Teakhout is resistent tegen schimmel, houtrot en insecten, waardoor het product lang meegaat zonder aangetast te worden. Voeg daar het juiste onderhoud aan toe, en je kunt jarenlang verantwoord genieten van de meest prachtige tuinmeubelen.

Sommige producten kunnen de beleving van de seizoenen in je tuin versterken en zelfs verlengen. Denk aan de voordelen van een terrasverwarmer. Er zijn prachtige producten op de markt waarin verlichting en verwarming samenkomen. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van zonne-energie voor deze terrasverwarmers, hoeft ook duurzaamheid op dit gebied geen bezwaar te zijn. Zo kun je extra lang genieten van mooie avonden op je loungeterras of tafelen aan een gezellige eettafel.

Materialen; van rotan tot teak en klei

Als studio kiezen we in onze tuinontwerpen graag voor materialen met een natuurlijke uitstraling. Denk aan materialen als hout, cortenstaal, natuursteen of keramische tegels. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Tuinmeubelen die goed bij deze natuurlijke uitstraling passen zijn bijvoorbeeld luxe rotan tuinmeubelen of luxe teak tuinmeubelen. Een nieuw materiaal wat tegenwoordig veel gebruikt wordt, is Dekton (kunstmatig natuursteen). Een veelzijdig product wat CO2 neutraal geproduceerd wordt en bestaat uit meer dan 20 natuurlijke mineralen. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het niet poreus is. Met de juiste kennis over de eigenschappen van materialen kan een goede keuze worden gemaakt om de tuinmeubelen zowel functioneel te laten zijn, als perfect passend bij het ontwerp.

Onderhoud en hoezen

Om extra lang te kunnen genieten van je exclusieve tuinmeubelen, is goed onderhoud en de juiste bescherming essentieel. Je kunt ervoor kiezen om materiaal als teak door de tijd heen langzaam te laten verkleuren tot een zilver-grijze uitstraling. Of je kiest voor behoud van de kleur door het materiaal intensiever te behandelen en te onderhouden. Met de juiste hoezen op maat dek je de meubelen af en bescherm je ze tegen de weersomstandigheden. Door het uitzoeken van hoezen die ademen, kunnen vervelende ontwikkelingen als schimmelwerking voorkomen worden. Samen met de leveranciers van tuinmeubelen, zoals Borek en Dedon, geven wij het juiste advies om de producten lang mooi te houden en er zodoende optimaal van te kunnen genieten.

Verlengstuk van jouw huis

Je tuin is niet zomaar een plek, het is een verlengstuk van jouw huis. Het dient als een plek voor ontspanning, reflectie en samenzijn met vrienden en familie. Wanneer het gaat om het creëren van een buitenruimte, zijn details cruciaal. Dat betekent niet alleen het hebben van mooie beplanting, maar ook het zorgvuldig selecteren van luxe tuinmeubelen die de algehele uitstraling van de buitenruimte naar een hoger niveau tillen.

Wij begrijpen de behoefte aan kwaliteit en stijl. Dankzij onze nauwe relaties met enkele van de meest vooraanstaande merken in de branche, hebben we toegang tot diverse soorten meubelen die zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Denk aan luxe stoffen, duurzaam hout en elegant metaal. Samengebracht op een unieke wijze die een luxe gevoel garandeert. Deze meubelen, vaak gemaakt van luxe materialen en ontworpen met aandacht voor detail, zijn niet alleen functioneel maar ook stijlvol.

Hoogste kwaliteit voor langdurig gebruik

Een luxe gevoel gaat verder dan alleen het uiterlijk. Het zit in de textuur, hoe het meubelstuk aanvoelt, de duurzaamheid over de jaren heen en de wijze waarop het bijdraagt aan de sfeer van jouw buitenruimte. Daarom ligt onze focus niet alleen op de chique uitstraling, maar ook op de functionaliteit en duurzaamheid van elk meubelstuk. Zo zorgen we ervoor dat je langdurig kunt genieten van een tuin die niet alleen prachtig oogt, maar ook aanvoelt als een waar oase.

Ontdek het genot van exclusieve tuinmeubelen en -accessoires

Ontdek ook het genot van exclusieve tuinmeubelen en bijzondere accessoires die precies passen binnen het ontwerp én lang meegaan. Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze studio in Goirle of op onze locatie in Oostzaan voor persoonlijk advies over onze luxe tuinmeubelen en meer!