Studio REDD: 2015 in een vogelvlucht

Inmiddels bestaat Studio REDD 7 jaar. In die jaren hebben we fijne relaties opgebouwd, tegenslagen gekend (een economische crisis vlak na onze start), gave projecten gerealiseerd en hard gewerkt om het bedrijf op te bouwen en door te ontwikkelen. 2015 was een bijzonder mooi jaar voor ons. We kloppen onszelf normaal gesproken niet op de borst, maar vinden deze REDD gebeurtenissen toch het vermelden waard.

De verhuizing

Begin 2015 kondigden we aan te gaan verhuizen. We verruilden het kantoor in Goirle voor een mooie plek in Tilburg. Tegen alle verwachting in, maar niet minder welkom, groeide de studio echter zo hard dat deze ruimte al snel te klein werd voor het team. Een mooie kans deed zich voor in Goirle. De moeder van Daan heeft altijd een prachtige antiek & design winkel gehad. Deze plek aan de Abcovenseweg kwam vrij en wij besloten hier onze studio in te richten. Inmiddels zijn wij in december aanbeland en is de studio volledig ingericht. Er is ruimte voor het gehele team en we hebben een aantal flexplekken ingericht voor onze freelancers.

De uitbreiding van ons team

De verhuizing is niet voor niets geweest. In oktober plaatsten we een vacature voor een talentvolle tuinontwerper. Via onze Facebookpagina kregen we vanuit het hele land verschillende kandidaten binnen. Verschillende gesprekken volgden en per november 1 november hebben we ons team uitgebreid met niet één, maar twee talentvolle ontwerpers.

Een selectie uit onze projecten

In 2015 kenden we ook een aantal bijzondere tuinprojecten. Deze projecten vinden we bijzonder om verschillende redenen. Denk aan de optimale samenwerking met de opdrachtgever of een tuin die toneel was voor een uitzending van 538. We hebben drie projecten uitgekozen die het jaar 2015 voor ons extra glans gaven:

Tuinontwerp Veenendaal

Met veel enthousiasme werkten we aan deze tuin in Veenendaal. De eigenaar is vaak op pad en reist de hele wereld rond. De tuin moest dan ook echt een plek worden voor ontspanning. We zorgden voor verschillende wellness elementen zoals een buitensauna, een jacuzzi en een heerlijke buitendouche. Waarom is dit project zo speciaal voor ons?

Het project werd namelijk als toneel gebruikt voor de 538 Frank en Vrijdag Show van Frank Dane. De eigenaar gaf hier een knetterend live-optreden, dat ook met drones werd gefilmd. Wil je dit filmpje nog eens nakijken? Bekijk dan de link in onderstaande tweet.

 

Tuinontwerp Knokke

In 2015 ging Studio REDD ook de landsgrenzen over. Al eerder verkenden we de grenzen en deden we goede contacten op in Frankrijk en Spanje (Ibiza). Dit jaar kwam het tot een aanvraag voor een daktuin in Knokke. Geïnspireerd op de kustomgeving van Knokke en Ibiza hebben we het tuinontwerp gemaakt. De daktuin heeft een luxe uitstraling die kracht wordt bijgezet door verschillende wellness elementen, zoals bijvoorbeeld een luxe buitendouche. Uiteraard houden we je bij oplevering op de hoogte met nieuwe foto’s. Wil je meer weten over dit project? Kijk dan op:

Ontwerp dakterras Knokke

Tuinontwerp Aerdenhout

In Aerdenhout verzorgden we het ontwerp voor een villatuin. Deze tuin staat helemaal in het teken van het gezin en een rustige inpassing in de lommerijke omgeving. Weten wat wij zo speciaal vonden aan dit project?

bezoekzinnik
We werden vroegtijdig aangehaakt in dit project. Livingstone Villabouw was bezig met de eerste plannen voor de bouw van de villa. Studio REDD werd ingeschakeld om mee te denken over de invulling van de tuin en realiseerde het tuinontwerp inclusief zwembad. De tuineigenaren waren erg nauw betrokken bij het gehele project. Samen met de opdrachtgever, de uitvoerder (René Don Hoveniers) en Livingstone Villabouw zijn we bijvoorbeeld een dag in (Zinnik) Belgie geweest om Belgisch hardsteen uit te kiezen voor het project. Wil je de ontwerpen zien van dit project? Kijk dan op:

Ontwerp villatuin Aerdenhout

Wil je een professioneel advies of een uitgewerkt ontwerp? Neem dan via onderstaande wegen contact op en onze ontwerpers denken graag met je mee.