Onze best gelezen blogs van 2015

2015. Het jaar dat we actief zijn gaan bloggen. We schreven over alles wat ons beweegt binnen de tuinarchitectuur. Dat deden we vooral op onze eigen website, maar je vond ons ook op lifestyleblogs zoals Woontrendz.nl. We deelden daar als tuinarchitecten onze fascinatie voor het verbinden van interieur -en exterieur, gaven tips over over het vergroten van de tuinbeleving en blogden over de tuintrends van het komende jaar. Wij hebben een kijkje genomen in de cijfers van onze website. Daar kwamen 3 blogs uit naar voren die het meest werden gelezen. We tellen af van 3 naar 1….(vuurwerk niet inbegrepen)

3. De kracht van meerstammige bomen

In onze exclusieve tuinen maken we regelmatigĀ gebruik van de meerstammige boom. De populariteit van deze groeivorm is enorm gestegen. De boom kan namelijk op verschillende wijzen worden ingezet. Ze zijn zowel voor de grote tuin als de kleine tuin geschikt en hebben een sfeervol karakter. Dat maakt de meerstammige boom veelzijdig en erg populair. Wil je weten hoe deze boom het beste tot zijn recht komt? Lees dan de blog: De kracht van meerstammige bomen.

2. 5 tips om de tuin en het interieur te verbinden

In de meeste gevallen is het interieur al aangeschaft voordat er over de tuin wordt nagedacht. Bij onze opdrachtgevers horen we echter wel vaak dat zij het woonkamergevoel door willen trekken tot in de tuin. Het interieur vormt daardoor vaak een belangrijke inspiratiebron voor de inrichting van de tuin. Er zijn verschillende elementen waar je rekening mee kunt houden wanneer je de tuin gaat inrichten. Denk aan het gebruik van kleur, materialen en de verlichting. Wil je alle tips voor jouw tuin lezen? Kijk dan op: 5 tips om tuin en interieur te verbinden.

1. 3 tuintrends voor 2016

We waren er vroeg bij dit jaar. In oktober 2015 blikten we vooruit op het komende jaar. We keken daarbij naar de trends die wij zien binnen ons vakgebied. Dit zijn de tuintrends die wij niet alleen terugzien op beurzen en in lifestyle magazines, maar vooral ook horen van onze opdrachtgevers. We zien bijvoorbeeld een duidelijke groei in de behoefte aan het verbinden van de tuin met de woning en het interieur. Dit constateren we al een aantal jaar en geloven dat dit in 2016 steeds sterker gaat worden. De toelichting bij deze en onze andere tuintrends lezen? Kijk dan op: 3 tuintrends voor 2016

Wil je al onze blogs nog eens nalezen? Klik dan hier of neem contact op met de studio.