De best gelezen blogs van 2017

5. Domotica als basis voor een veilige woonomgeving

Het op afstand bedienen van de sauna of jacuzzi is tegenwoordig heel normaal. In de blog lichtten we ook kort toe hoe nieuwe technologie belangrijk is om de veiligheid in de tuin en het huis te waarborgen. Domotica speelt hierin een grote rol, omdat je deze techniek helemaal afstemt op de bewoners en hun leefgewoonten. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Dat lees je in de blog.

4. 5 tips om een grote tuin een intieme uitstraling te geven

Het lijkt samen te gaan met de groei van het belang van een tuin. Bij de aankoop of bouw van een huis is de beschikbaarheid over een grote tuin (liefst op het zuiden) een criterium dat hoog op het wensenlijstje staat. Wanneer je die grote tuin hebt, hoe zorg je dan voor een intieme uitstraling?

In deze blog geven we je 5 tips voor het inrichten van een grote tuin.

3. 5 tips voor het inrichten van een dakterras

Binnen de tuinarchitectuur wordt het ontwerpen van een dakterras als een vak apart gezien. Wij denken daar als tuinarchitecten niet anders over. Het inrichten van een dakterras heeft vaak een andere aanvliegroute dan het ontwerpen van een tuin. In deze blog vind je een aantal tips die je helpen bij de aanpak.

5 kneitergoede tips.

dakterras ontwerp jacuzzi

2. De tuintrends voor 2018

Een vraag die we graag beantwoorden. Het team van Studio REDD bestaat uit specialisten. Ieder jaar doen we een vragenronde met de vraag; “Welke trends zie jij binnen jouw vakgebied en expertise?” We schrijven er voor onze trouwe volgers een blog over en lichten de laatste tuintrends voor 2018 toe.

Tuintrends 2018.

tuintrends voor 2018

1. De tuintrends voor 2017

De tuintrends voor 2017, wat mogen we verwachten? Vorig jaar schreven we al over de tuintrends voor 2016. We maken er een een traditie van en hebben de volgende vraag uitgezet bij onze tuinarchitecten: “Welke tuintrends zien we in 2017 terug?”. De belangrijkste trends lees je in onderstaande blog.

De tuintrends voor 2017.

Zwarte tuin met zwembad

Lees hieronder verder of neem contact op met de studio.