Wat bracht 2017 voor Studio REDD?

Ieder jaar blikken we terug op alles wat er in het jaar is gepasseerd. De meeste bijzondere momenten zetten we op een rijtje.

De samenwerking met Eigen Huis en Tuin

Onverwacht kwam het op ons af; het debuut op tv. Halverwege het jaar raakten we in gesprek met RTL4 over een samenwerking. Een mooie uitdaging? Zeker! Al snel kwamen er mooie idee├źn op tafel en waren we aangehaakt voor een eerste project. In december was ons ontwerp van het luxe dakterras te zien in twee afleveringen.
Wil je deze nog eens terug zien of meer weten over het project? Kijk dan op: Dakterras Delft.

Uitbreiding van het team

Steeds vaker weten opdrachtgevers ons te vinden en geven ze opdracht voor een tuin- of landschapsontwerp van onze studio. Dat vraagt extra inspanningen en meer begeleiding tijdens de projecten. Begin 2017 besloten we het team uit te breiden met een landschapsontwerper, tuinontwerper en een tuinontwerper/projectmanager. Hierdoor verstevigen we de focus op zowel de zakelijke als particuliere projecten.

Benieuwd wie dit allemaal zijn? Kijk dan eens op onze teampagina.

De Falco Award voor VIA Breda

Jarenlang werd er gewerkt aan de stationsbuurt van Breda. Onze studio werd gevraagd door de Gemeente Breda om mee te denken over het ontwerp van o.a. Het Speelhuisplein, Zuidplein en de Willemstraat. Met het laatstgenoemde project won de gemeente Breda de Falco Award. Een mooie teamprestatie!

Een ambitieus project in de zorg

Het Rosa Spier Huis te Laren is een woon -en werkcentrum voor oud kunstenaars en wetenschappers. Studio REDD werd ingeschakeld om het ontwerp te verzorgen voor de buitenruimte van een volledig nieuw Rosa Spier Huis. Voor de studio is dit een bijzonder project, met name omdat het een project in de zorg betreft. Dat vraagt veel inlevingsvermogen van alle betrokkenen. We zijn dan ook erg trots op het ontwerp, waar de bewoners zeker van gaan genieten.

In dit jaar maakten we ook al verschillende ambitieuze plannen voor 2018. Niet alleen hebben we een aantal mooie bostuinen en wellnesstuinen op de planning staan, ook kunnen we verklappen dat we voor verschillende toffe projecten en werkzaamheden de landsgrenzen overgaan.

We kijken met veel plezier vooruit naar wederom een bevlogen jaar voor Studio REDD. Uiteraard houden we je weer op de hoogte via onze social media. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook. Dat doe je via: inschrijven nieuwsbrief.