Studio REDD wint EXCELLENT tuinontwerper van het jaar 2018

Recent ontvingen wij het nieuws dat onze kusttuin was genomineerd voor verkiezing van EXCELLENT tuinontwerper van het jaar. Verschillende Nederlandse tuinarchitecten en hoveniers deden mee aan de verkiezing. Lezers van het EXCELLENT magazine en de blog bepalen wie de tuinontwerper van het jaar 2018 wordt.

We mogen dan nu ook wel verklappen dat Studio REDD de verkiezing heeft gewonnen! We zijn vereerd met de waardering van een groot publiek en bedanken iedereen die op ons heeft gestemd.

Over het project

Het project is gelegen in een prachtige duin-achtige omgeving. Deze omgeving vormde een belangrijke invloed bij het maken van het tuinontwerp. Naast deze lokale omgeving zijn wij, samen met de opdrachtgever, geïnspireerd door buitenlandse landschappen en ontwerpen. Er ontstond dan ook snel de wens om de tuin een Ibiza-achtige uitstraling in onze bekende Natural RAW stijl.

De tuin heeft een duidelijke verbinding met de omgeving, architectuur en interieur. Nieuwsgierig hoe we deze verbinding hebben gelegd? Lees dan ook onze beschrijving bij het project.

tuinontwerp natural raw

Over EXCELLENT

EXCELLENT wonen & leven is een van de grotere platforms op het gebied van trends binnen woon-en lifestyle. Het platform biedt o.a. een magazine en website met stijlvolle reportages en jaarlijkse worden de EXCELLENT beurzen door duizenden bezoekers bezocht.

Heeft u ambitieuze plannen voor uw tuin of dakterras? Ons team van ontwerpers denkt graag met u mee. Neem contact op plan snel een afspraak in voor een eerste brainstorm.