Studio REDD wint verkiezing “zwemvijver van het jaar”

In het weekend van 25 t/m 28 februari vindt in Den Bosch Tuinidee 2016 plaats. Een evenement waar we naar uit hebben gekeken. De branchevereniging VHG organiseert namelijk de verkiezing voor de “Zwemvijver van het jaar” en Studio REDD was genomineerd.

We mochten dit jaar twee nominaties ontvangen, voor twee wellnesstuinen in Vught en Heemstede. Beide tuinen hadden een nominatie ontvangen in respectievelijk de categorieën Particuliere zwemvijver en Natuurzwembad.

Zaterdag 27 februari werd de winnaar tijdens Tuinidee bekend gemaakt en de vakjury besloot om de eerste prijs aan Studio REDD toe te kennen! Onze zwemvijver in Heemstede kwam als beste uit de bus in de categorie “Natuurzwembad”.

padenindetuin
 Samen met Koninklijke Ginkel Groep en SG Groengroep hebben we de prijs met gepaste trots in ontvangst genomen.

Het eindoordeel van de jury luidde :

“Deze tuin met natuurlijk zwembad ligt in een lommerrijke wijk. Met trapveldje, zwembad en twee terrassen een ideaal ingerichte plek voor het buitenleven van het hele gezin. Het zwembad heeft een goede waterkwaliteit en is mooi in het groen geïntegreerd. De consequente inpassing van de bamboevlonder geeft rust in het ontwerp en draagt bij aan de natuur- en groenbeleving”

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en realiseren van een wellness tuin? Neem dan contact met ons op.