Een REDD jaar om niet te vergeten

We startten het jaar op volle stoom. Eind 2015 verdubbelden we het team met Sander en Luc, onze tuinontwerpers. We sprongen allemaal op de REDD trein, die pas in de laatste week van 2016 stopte. We namen allen een weekje vakantie om met vrienden en familie de kerst en oudejaarsavond door te brengen. Om de vakantie in te luiden zijn we met het hele team een lekker hapje gaan eten bij Hofstede de Blaak, een goed moment om ook even stil te staan bij het afgelopen jaar.

Beste zwemvijver van het jaar 2016

We konden het jaar eigenlijk niet beter starten. In februari vond het event Tuinidee 2016 plaats, waar de prijs voor “De beste zwemvijver van 2016” werd uitgereikt. Met twee projecten hadden we een nominatie op zak. Met onze zwemvijver in Heemstede wisten we uiteindelijk de eerste prijs in de categorie natuurzwembad in de wacht te slepen. Een hele mooie opsteker en beloning voor het werk dat we in 2013 verrichtten.

Het project bekijk je hier: Tuinontwerp Heemstede

Een ontmoeting met Piet Oudolf

Er zijn verschillende mensen die ons hebben geïnspireerd. We kregen de passie voor natuur, design en technologie met de paplepel ingegoten, maar er zijn ook verschillende personen die ons dagelijks inspireren en wiens werk we met heel veel plezier volgen. Soms zijn dat ondernemers, maar meestal architecten of tuinarchitecten. Zo volgen we het werk van Bjarke Ingels op de voet, maar ook dat van Piet Oudolf. Afgelopen jaar werden we door NL Greenlabel uitgenodigd voor de opening van de tentoonstelling van één van ’s werelds beroemdste tuin- en landschapsontwerpers: Piet Oudolf. Bij de borrel na afloop van de officiële opening grepen we onze kans om een praatje te maken. Voor ons een bijzondere ontmoeting met één van onze grootste inspiratiebronnen.

piet oudolf beplanting

Het project Bathmen op TV

Ook in 2016 mochten we weer voor verschillende opdrachtgevers aan de slag. Een bijzonder project is het masterplan dat we voor landgoed Bathmen hebben gemaakt. Dit project is om vele redenen bijzonder. We werken voor dit project met verschillende specialisten samen. Zowel het huis als de tuin werden volledig gerenoveerd. Het project heeft vanwege de voormalig en huidige eigenaar diverse malen in de belangstelling van de media gestaan.

tuinonwerp_bathmen_landgoed

In december 2016 was het project dan ook in het SBS6 programma “Je Eigen Droomhuis” te zien.

Benieuwd naar het project? Kijk dan hier voor de ontwerpen. Ben je benieuwd naar het SBS6 item, dan kun je het hier nog eens terugzien.

Met het team legden we in 2016 een stevig fundament om ook in de komende jaren mooie dingen te blijven doen. We werkten aan een aantal bijzondere projecten die we in het nieuwe jaar weer aan de buitenwereld mogen laten zien. Zin in!

We wensen je een mooi 2017 toe!

Lees hieronder meer van onze blogs of neem contact op met de studio.