Beste Openbare Ruimte van Nederland 2017

De gemeente Breda strijdt mee om de award voor Beste Openbare Ruimte van Nederland 2017 (Falco Award). Met het project “De Groene Loper” is het hele projectteam genomineerd voor deze prijs die 15 juni door een vakjury wordt uitgereikt. Dit zal gebeuren tijdens het Landelijk congres Openbare Ruimte 2017.

Over het project:

Met “De Groene Loper” wordt de Willemstraat bedoeld. Het project aan de Willemstraat is onderdeel van een groter project, namelijk de openbare ruimte rondom het nieuwe station in Breda. Verschillende projecten waar we als ontwerpstudio aan mee hebben ontworpen.

Voor velen zal het misschien als een verrassing komen, want vaak zie je onze tuinen voorbij komen. Toch zijn wij vanaf de start van Studio REDD betrokken bij verschillende projecten met betrekking tot landschapsarchitectuur. Het zijn projecten waar we langdurig met hart en ziel aan werken. Des te mooier is een dergelijke nominatie.

Wil je meer weten over dit project? Kijk dan op: Project Willemstraat

Heeft u ambitieuze plannen? Ons team van ontwerpers denkt graag met u mee. Neem contact op plan snel een afspraak in voor een eerste brainstorm.