Studio REDD inspireert en deelt uit

We inspireren

De spanning stijgt! Nog een week en dan start de Excellent beurs te Ahoy Rotterdam. Van 12 tot en met 15 december is ruim 20.000 m2 ingericht om de bezoeker te inspireren op het gebied van luxueus wonen en leven. Van internationale kunst, fraaie bolides tot de nieuwste trends op het gebied van interieur en exterieur. Kortom, een blik in hedendaags en toekomstig design.

Aan dat laatste draagt Studio REDD dit jaar een flinke steen bij. Samen met Borek en RMR Interieurbouw dragen wij bij aan het inspireren van de bezoeker. We hebben een prachtige outdoor lounge ontworpen in Ibiza stijl, waar je de ambiance van dit mooie woon- en lifestyle evenement kunt ervaren. Als verrassingselement hebben we ook een aantal fraaie auto’s weten te integreren in onze stand. Klein tipje van de sluier over het desbetreffende automerk; James Bond mag er graag in rijden.

Maar daar blijft het niet bij. Dit jaar verzorgt Studio REDD ook een aantal lezingen, waarbij we dieper ingaan op onze passie, het verbinden van interieur en exterieur. Lees hieronder hoe jij erbij kunt zijn!

Onze lezingen vinden plaats op de onderstaande tijdstippen:

13 december
15.30 – 16.00 uur Inspirerende lezing door StudioREDD
Binnen en buiten verbinden. Hoe doe je dat?

14 december
16.00 – 16.30 uur Inspirerende lezing door StudioREDD
Binnen en buiten verbinden. Hoe doe je dat?

We delen uit

Aanwezig zijn op de Excellent beurs? Dan is dit een buitenkansje. We mogen namelijk een 2 x 2 kaarten (t.w.v. 20 euro p.s.) weggeven. Natuurlijk vinden we het leuk om deze kaarten weg te geven, maar leuker vinden wij het om een kleine opdracht uit te zetten. Het kost je slechts een minuut. Vertel op onze Facebookpagina welke trend op het gebied van in- en exterieur jou het afgelopen jaar in positieve zin heeft verrast. Dinsdag 9 december maken we de winnaars bekend.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en realiseren van een tuin? Neem dan contact met ons op.