Studio REDD op Excellent

Van 16 t/m 19 oktober staan we samen met Borek outdoor furniture en RMR interieurbouw op de Excellent Wonen & Leven beurs in Eindhoven.

In onze ‘outdoor lounge’ zullen we laten zien hoe we binnen het thema ‘Ibiza stijl’ het binnen – en buitenleven naadloos met elkaar kunnen verbinden. Komt u naar de Excellent beurs, kom dan gerust even langs onze lounge om te babbelen over exclusieve tuinen, hedendaags design of gewoon een om glaasje wijn te drinken.

De Excellent Wonen & Leven Beurs viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Naast het aanbod van andere prachtige stands, snelle bolides en exclusieve tuinen, belooft het daarom een extra feestelijke editie te worden. Er worden verschillende lezingen gegeven waar verder in wordt gegaan op het verbinden van binnen en buiten, exclusieve tuinen, villatuinen en dakterrassen. Het is dan ook zeker de moeite om de Excellent beurs te bezoeken. Na een bezoek bent u volledig op de hoogte van alle trends op het gebied van luxueus leven en wonen.

Heeft u interesse om langs te komen? Neem dan gerust contact op, sturen we u (zo lang de voorraad strekt) toegangskaarten op!

Wilt u Studio REDD boeken om een lezing te geven over de kijk op design, specifiek het binnen -en buitenleven of exclusieve tuinen? Neem dan via onderstaande wegen contact met ons op.