Een 3D tuinontwerp laten maken

Een 3D ontwerp voor uw tuin laten maken is een goede optie wanneer u voorafgaand aan de realisatie wat meer beleving van de tuin wilt ervaren. Studio REDD ontwerpt tuinen met een luxe uitstraling. Het verzorgen van hoogwaardige 3D tuinontwerpen is een belangrijk onderdeel van ons ontwerpproces. We laten onze opdrachtgevers als het ware proeven van al het moois dat we gaan maken.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Studio REDD kom je in contact met een van onze ontwerpers of architecten. Misschien heb je al een duidelijk beeld dat je wilt laten vertalen naar een 3D tuinontwerp of ga je met onze ontwerpers in gesprek om alle idee├źn op papier te zetten en verder uit te werken. In beide gevallen ben je bij onze studio in goede handen.

Iedere opdrachtgevers heeft verschillende wensen. De een kiest voor een tuin met zwembad, de ander voor een uitgebreide buitenkeuken of u kiest voor uw ultieme woondroom en laat alles ontwerpen. Alles kan. Met een intake polsen we de behoefte en maken we een passend voorstel.

Verzorgt Studio REDD ook de realisatie?

Wanneer het 3D ontwerp van uw tuin aanspreekt kunt u kiezen om het ontwerp te laten realiseren. Wij hebben geen hoveniers in dienst, maar werken met een partnernetwerk dat we in de afgelopen tien jaar zorgvuldig hebben opgebouwd. Onze sterke relaties leveren u ook voordelen op. Onze projectmanagers kunnen de realisatiefase begeleiden, zodat de kwaliteit, maar ook zeker het budget bewaakt wordt.

Wat kost een 3D tuinontwerp?

De kosten voor een tuinontwerp hangen van zoveel factoren af dat er geen eenduidig antwoord te geven is. Tekenen onze ontwerpers een gazon in of gaan ze aan de slag met een uitgebreid beplantingsplan? Wilt u 3 renders of moeten dit er meerdere zijn? En zo hebben we nog wel wat vragen om uw een goed beeld te geven van de investering.

Nieuwsgierig wat ons team van ontwerpers en tuinarchitecten voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, dan lichten wij het graag toe. Gebruik het onderstaande formulier of bel: 013 744 00 97

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit ons portfolio