Onze video’s

 

Wellnesstuin in Haren

Voor het ontwerp van deze villatuin in Haren waren we vroegtijdig bij het bouwteam betrokken. Verschillende specialisten werden bij elkaar gebracht om de optimale verbinding tussen interieur, omliggende landschap, de tuin tot stand te brengen.

Zo werd er vanaf de start gewerkt met de laatste technologieën, zoals bijvoorbeeld high-tech zonnecellen die zorgen voor de stroom in de tuin en verwarming van de infinitypool. Een geavanceerd sprinklersysteem zorgt voor de nodige veiligheid van de rieten kap. Dit systeem is gekoppeld aan het zwembad.

Dat zwembad heeft uiteraard een recreatieve functie. In de warme maanden vormt dit een plek waar het hele gezin samenkomt. De overkapping zorgt voor een beschutte plek.

Benieuwd hoe we het ontwerp uiteindelijk tot de villatuin hebben gerealiseerd? Bekijk hier boven dan het filmpje.

Welnesstuin in Heemstede

Het ontwerp van deze villatuin in Heemstede gaf de eerste maanden van 2016 extra glans voor Studio REDD. De zwemvijver die we plaatsen sleepte namelijk de eerste plaats in de wacht bij de verkiezing “beste zwemvijver van het jaar 2016”. In de categorie “beste natuurzwembad.

Oorspronkelijk kregen we de vraag of we een pizzaoven in de tuin wilden integreren, maar eigenlijk bleek na het eerste gesprek al dat de eigenaren over meerdere punten in de tuin ontevreden waren. Dat leidde tot een grote tuinrenovatie, waarbij we een echte gezinstuin ontwierpen.

De villatuin heeft een moderne en strakke look gekregen, maar toch hebben we met verschillende elementen een speels karakter weten te geven aan het tuinontwerp. In het bovenstaande filmpje zie je hoe we dit hebben gedaan.

Luxe dakterras in Tilburg

Voor het ontwerp van dit dakterras in Tilburg hebben we Ibiza als inspiratiebron gebruikt. We hebben niet alleen gekeken naar de invulling van de tuinen op Ibiza, maar ook naar de omgeving waar de huizen staan. Zo kom je hier onder andere naaldbomen tegen die we hebben gebruikt om een besloten sfeer te creeren. Siergrassen geven dit dakterras een rustige uitstraling. De buitenhaard zorgt voor de warmte.

In het ontwerp van dit dakterras kozen we voor voor een luxe lougeset, waar na een avondje buiten koken de avond voortgezet kan worden. Benieuwd hoe we het verder conceptueel hebben aangepakt? Kijk dan het hele filmpje.