Tuinontwerp Heemstede

Wellnesstuin in Heemstede

“Door onze reis door Australie en Nieuw Zeeland hebben we gezien dat daar het buitenleven veel belangrijker was dan hier. De tuin van de vorige bewoners was erg druk en een plek voor onze kinderen was er nauwelijks. Daar wilde we graag verandering in aanbrengen. De tuin is een verlengstuk van onze levensstijl, waar het buitenleven een belangrijke plaats inneemt.

Studio REDD luisterde naar onze wensen en vertaalde deze naar een ontwerp. De creatieve aanpak, persoonlijke benadering en werkwijze van Studio REDD hebben wij als erg prettig ervaren. Wij genieten nu, samen met onze kinderen, van de zwemvijver, buitenkeuken en de pizzaoven.”

De zwemvijver werd door de VHG verkozen tot beste natuurzwembad 2016.

Meer foto’s? Kijk dan op: Villatuin Heemstede

testimonial_haren

Wellnesstuin in Haren

“We kochten een prachtig kavel en hadden een duidelijk beeld van wat we wilden. Van beplanting tot aan de keuze van het zwembad en schapen in het weiland.

Ruim twee jaar voor de geplande opleverdatum schakelden we een team van architecten in. Enerzijds om de sfeer te bepalen, anderzijds om invulling te geven aan deze sferen en al onze wensen te integreren. Studio REDD verzorgde het tuinontwerp “vanaf de deur”. Dat wil zeggen dat zij de volledige tuin en het weiland hebben ontworpen en begeleid in de uitvoering als onderdeel van het bouwteam. Ze hebben een sterke verbinding weten te maken met interieur, de tuin en het omliggende landschap.

De betrokkenheid binnen het project en de moderne kijk op design zijn zaken die we enorm kunnen waarderen en die ervoor hebben gezorgd dat wij nu een prachtige wellnesstuin hebben, waar we dagelijks van genieten.”

Het project vind je hier: wellnesstuin Haren

 

testimonial_Tilburg

Dakterras in Tilburg

“Van dit dakterras wilden wij echt iets bijzonders maken. Het dakterras kende enkele obstakels en beperkingen waar in het ontwerp rekening mee moest worden gehouden. Zo is de schoorsteen netjes weggewerkt en is er slim omgegaan met het maximaal toelaatbaar gewicht dat sommige stukken kende.

Studio REDD verzorgde het ontwerp en heeft ons bij elke stap in het proces nauw betrokken. Dat bleek ook wel uit het leuke bezoek dat we samen aan de boomkwekerij hebben gebracht.

Er is veel energie in de voorbereiding gestoken en dat is terug te zien in het eindresultaat, een dakterras waar wij nu heerlijk van genieten. Al met al super gedaan door de mannen van Studio REDD!”

Een film zien van dit dakterras? Kijk dan op: Penthouse Tilburg

tuinontwerp vught wellnesstuin

Wellnesstuin in Vught

“Op advies van de Koninklijke Ginkel Groep hebben we ontwerp bureau Studio REDD ingeschakeld, we wilden namelijk meer rust in onze woonomgeving. De tuin moest een plek worden waar we in verschillende seizoenen van kunnen genieten en dat is gelukt! Studio REDD was vanaf de start erg betrokken en heeft onze wensen uitstekend vertaald in het tuinontwerp.

Wat we vooral erg prettig vonden aan de samenwerking is dat Studio REDD verder denkt dan de tuin. Dat is ook precies de reden dat we een tuinarchitect hebben gevraagd. Een tuinarchitect die ook meedenkt over de verbinding tussen het huis, interieur en de tuin.

Nu we een prachtige tuin met sauna en zwemvijver hebben plannen we regelmatig een dagje wellness aan huis, heerlijk!”

Wil je meer weten over deze wellnesstuin in Vught? Kijk dan op: Wellnesstuin Vught