Luc van Rossum

Als Head of Design denk en werk ik van kop tot staart mee in projecten op grote en kleine schaal. Daarbij vervul ik de rol als kwaliteits- en procesbewaker en ligt mijn focus op details. Goed kan altijd beter. Teamspirit vind ik daarbij erg belangrijk. Samen weet je meer dan alleen. Met mijn groene visie en kritische houding streef ik er naar een toevoeging te zijn binnen ons team.

Beplanting is hetgeen dat mij stimuleerde om aan de slag te gaan als tuin- en landschapsontwerper. De eindeloze wereld van plantensoorten leerde ik al op jonge leeftijd kennen tijdens mijn werkzaamheden bij het tuincentrum. Het aanpassingsvermogen, de dynamiek en de brede toepasbaarheid van planten boeien mij enorm. Ontwerpen met groen is door de jaren mijn passie geworden

Groen is dé ontwerptool waarmee we ons, in de tuin- en landschapsarchitectuur, kunnen en moeten onderscheiden van andere disciplines binnen de architectuur. Een helder en goed doordacht ontwerp waarin groen centraal staat, staat namelijk garant voor een leefbare, aantrekkelijke en toekomstbestendige buitenruimte.

Luc – Studio REDD