Daan Janssen

De liefde voor natuur en design werden me met de paplepel ingegeven. Bij mijn vader keek ik over de schouder mee hoe hij aan de tuinontwerpen voor zijn opdrachtgevers werkte. Mijn moeder had een antiekzaak waar ik als kleine jongen graag rondsnuffelde. Je zou kunnen zeggen dat mijn lot al vroeg bezegeld was.

Ik besloot dan ook landschapsarchitectuur te gaan studeren aan Larenstein, waar deze liefde verder uitgroeide. Na mijn studie richtte ik, samen met mijn compagnon en tuinarchitect Richard Paalman, een eigen ontwerp studio op genaamd Studio REDD.

Inmiddels zijn we in binnen -en buitenland actief en hebben we voor diverse opdrachtgevers exclusieve tuinen en dakterrassen mogen ontwerpen. Studio REDD ontwerpt exclusieve tuinen en zorgt voor de realisatie en begeleiding. Daar hoort ook het adviseren over de inrichting bij, van loungeset, wellness, geluidssysteem tot aan de sfeervolle kussens. Projecten worden turn-key opgeleverd. Studio REDD maakt daarbij gebruik van duurzame materialen, de laatste technologische functionaliteiten en kwalitatief hoogwaardige designproducten.

Het luisteren naar de opdrachtgever en de wensen vertalen naar een uniek concept met de juiste uitstraling is iets dat mij enorm veel energie geeft. Ik houd ervan om mezelf dagelijks uit te dagen op dat vlak en daarbij opdrachtgevers te verrassen.

Wanneer moet je me absoluut contacten? Als je de behoefte hebt aan:

  • Een uniek ontwerp van de tuin, kantoortuin, dakterras of stadspark.
  • Interieur en exterieur op elkaar af wilt stemmen.
  • Een oplossing voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.
  • Meer wellness in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een zwemvijver of Jacuzzi.
  • Een samenwerking die voor beide partijen waardevol is.

..of je een vrijdagmiddagplaat hebt die ik absoluut niet mag missen.

Stuur een mail naar: daan@studioredd.nl

Specialismen: tuinontwerp, tuinarchitectuur, verbinden van interieur en exterieur, verantwoorde luxe, wellnesstuinen, interieurontwerp, openbare ruimte, gebiedsontwikkeling, landschapsarchitectuur.