Studio REDD x Piet Boon | Locatie Oostzaan

In de afgelopen maanden hebben we samen met Studio Piet Boon gewerkt aan een nieuwe Outdoor Showroom in Oostzaan. Een bijzondere plek boordevol inspiratie met veel groen, mooie materialen en stijlvolle elementen. Een plek waar we voor onze opdrachtgevers met nog meer betrokkenheid aan onze projecten in de regio Amsterdam kunnen werken.

“Het aantal projecten in de regio Amsterdam is de afgelopen jaren flink gegroeid. Het is voor ons dan ook een logische stap hier een tweede locatie te openen en nog dichter bij onze opdrachtgevers én projecten te zijn.”

Sinds de oprichting van Studio REDD zijn we gericht op het verbinden van binnen met buiten; het samenbrengen van interieur en exterieur in harmonie met het omringende landschap. Door de inmiddels jarenlange samenwerking met Studio Piet Boon in zowel binnen- als buitenland hebben we ontdekt dat we hierin dezelfde overtuiging hebben.

“De essentiële elementen van een woning zijn de keuken en een buitenruimte om te ontspannen na een lange dag werk.”
– Piet Boon

Wil jij ook de rust van het buitenleven thuis ervaren? Je bent van harte welkom om vanaf 15 maart langs te komen in de Piet Boon Outdoor Flagship Store. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor een persoonlijk advies of een totaalontwerp op maat.

Meer weten?
Neem dan gerust contact op voor een afspraak.