Samenwerking Excellence France, Zuid Frankrijk

We zijn verheugd te kunnen melden dat Studio REDD en Excellence France een partnerschap zijn aangegaan.
Hierin wordt de bestaande samenwerking verder verstevigd. Momenteel werken beide partijen al samen aan mooie projecten in de Provence, Brens en Villecroze.

De eerste kennismaking was jaren geleden en direct was er een goede klik.
Na diverse gesprekken bleek dat de manier van werken bij elkaar paste en dezelfde opdrachtgevers bereikt werden.
Klanten van Excellence France hebben een villa of appartement in Frankrijk en daarvoor verzorgen zij de renovatie, het onderhoud en/of de uitbreiding.
Bij de herontwikkeling van een object wordt niet alleen gekeken naar de signatuur van de bebouwing, ook de buitenruimte speelt een belangrijke rol. De verbinding tussen binnen en buiten is cruciaal.

Studio REDD is een ontwerpstudio die zich richt op het ontwerpen van buitenruimte waarin je je echt thuis voelt. Een plek met harmonie tussen architectuur, landschap en leefstijl. Maar hoe zorg je ervoor dat die plek, net zoals in Nederland, aan jouw wensen voldoet? Hoe vind je lokale bedrijven die je snappen? En weten de betrokken partijen wel wat er allemaal groeit en bloeit in het betreffende landschap en klimaat?

Het partnerschap tussen Studio REDD en Excellence France brengt de kennis en juiste contacten bij elkaar, waardoor het project vanaf ontwerp tot uitvoering en onderhoud soepel zal verlopen.

We zien uit naar de toekomst!