Mijn eerste kennismaking met groen en ontwerp was via mijn opa en mijn vader. De auto van opa zat vaak vol met lieveheersbeestjes die mee waren gekomen met het snoeiafval, dat was de eerste impuls. Daarnaast valt de appel niet ver van de boom, mijn vader zat namelijk in hetzelfde vak. Je kunt je voorstellen hoe onze zomers eruit zagen. Het strand ruilden wij in voor verschillende parken en tuinen.

Tijdens mijn studie aan de kunstacademie ontwikkelde mijn fascinatie voor groen en buitenruimtes zich verder door. Ondanks dat ik in eerste instantie dacht iets in de architectuur te gaan doen bleek gaandeweg dat de aantrekkingskracht voor de ruimte rondom de architectuur vele malen groter was. Ik besloot de lokroep te beantwoorden en tot actie over te gaan; het volgen van de studie Landscape Design aan de HAS Hogeschool, te ‘s-Hertogenbosch.

Tijdens deze opleiding bleek ook dat mijn passie voor groen sterker was dan gedacht en ontwikkelde een aansluitende fascinatie voor beplanting en de toepassing hiervan in de buitenruimte. Studio REDD volgde ik al enige tijd op de voet vanwege de prachtige tuinontwerpen. Op Facebook zag ik een vacature verschijnen en daar heb ik dan ook direct op gereageerd. Inmiddels breng ik mijn fascinatie in de praktijk als tuinontwerper bij Studio REDD.

Wanneer moet je me absoluut contacten? Als je de behoefte hebt aan:
– een creatief, maar praktisch ontwerp dat aansluit bij uw wensen