Logo
Menu

Sjoerd Michelbrink

Al op vroege leeftijd wist ik het, ik wil in het ‘groen’ werken! Op 12 jarige leeftijd was ik al veel in de tuin te vinden, zelf Klimop plantjes opkweken en lavendel stekken, maar ook met mijn opa mee keien leggen! Na de basisschool koos ik dan ook meteen voor een praktische en groene middelbare school, waarna ik de MBO opleiding Tuin-, Park- en Landschap ben gaan doen. Mijn passie voor groen was na deze studies vooral gericht op beplanting en het ontwerpen met beplanting. Ik ben daarom in 2016 begonnen aan de opleiding Management van de Leefomgeving met specialisatie Landscape Design.

Hier heb ik mijn ontwerpende en creatieve vaardigheden uitgebreid. Tijdens mijn MBO tijd had ik mezelf al een uitgebreide plantenkennis aangeleerd en hierin lag mijn interesse dan ook. Deze kennis kwam goed van pas tijdens mijn HBO studie en hiermee kon ik mezelf ook al snel onderscheiden. Direct na de studie ben ik begonnen bij Studio REDD, Hier kan ik mijn passie en specialisme inzetten. Ik werk als ontwerper vooral voor de particuliere opdrachtgever, van begin tot eind, maar altijd met beplanting als belangrijke factor! Ik werk ook veel beplantingsplannen uit, niet alleen voor de particuliere maar ook voor de zakelijke projecten!

Daarnaast heb ik mijn ontwerp-vaardigheden in 3d uitgebreid en kan ik een 2d ontwerp vertalen in duidelijke sfeerbeelden. Wanneer moet je me absoluut contacten? Als je de behoefte hebt aan:-Een creatief, maar praktisch en uitvoerbaar ontwerp dat aansluit bij uw wensen-Een groen en b(l)oeiend beplantingsconcept of beplantingsplan-Een in 3d uitgewerkt ontwerp, zodat u een nog beter beeld van de plannen krijgtSpecialismen: beplanting, sfeerconcepten, schetsontwerp, 3d-ontwerp, praktische kennis