Logo
Menu

Kantoortuin Tilburg

Projectdetails:
Grootte kavel: 550m² | Stijl: Urban Chic

Een kantoortuin, ruimte voor opperste concentratie

Studio REDD heeft voor een jonge, snelgroeiende bedrijvengroep in Tilburg een kantoortuin ontworpen die het ‘Nieuwe werken concept’ van binnen naar buiten doortrekt.
Buiten werken geeft naast het genieten van het weer en het groen, ook praktisch ongemak. Geen stroom, in de zon spiegelende schermen en collega’s die gezellig pauzeren terwijl jij de rust zoekt om aan een belangrijk document te werken. De Tuin van het Nieuwe werken neemt dit ongemak weg en benadrukt het buiten genieten.

De structuur van de kantoortuin is opgebouwd uit een aantal terrassen in verschillende varianten en maten: een groot centraal gelegen terras vlakbij het kantoor, een lounge- en een ‘concentratieterras’ achterin de tuin. Het grote terras is ingericht met lange houten tafels en biedt ruim plaats voor de lunch of kantoor-barbecues.

Geen spiegelende schermen en altijd stroom

In de vloer verzonken parasols geven hier schaduw en voorkomen spiegelende laptopschermen. Wanneer je vervolgens even goed tussen de beplanting kijkt is er altijd een stroompunt te vinden om je adapter in te pluggen.

Fijne bossfeer voor de vrijmibo

Achterin de kantoortuin geven oude statige bomen een heerlijke bossfeer waar in een open plek het loungeterras is gesitueerd. Hier staat een speciaal ontworpen modulaire loungeset. In kleine setting prima geschikt voor informeel overleg en in grote setting ontspannen voor een lange vrijdagmiddag-borrel. Meer verborgen tussen het groen bevindt zich tenslotte het concentratieterras. Hier kun je onder een gespannen zonnedoek aan een goede werktafel rust vinden en je even terugtrekken.

Waarom zou je eigenlijk binnen in de airco werken als het buiten heerlijk weer is?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!