Logo
Menu

Clubhuis Brabant

Op het terrein van dit recreatieterrein in Brabant is een nieuw clubhuis gebouwd. Als studio zijn we gevraagd om een ontwerp voor de buitenruimte op te stellen. Voor dit deelproject van het terrein werken wij onder andere samen met architecten Patrick Russ, Pieter Laureys en hoofdaannemer Jos Scholman in een bouwteam.

clubhuis golfbaan cromvoirt

Landschap als inspiratie

In onze ontwerpen zoeken we altijd naar de verbinding tussen architectuur, interieur en het omliggende landschap. Wij hebben ons laten inspireren door de chique uitstraling van het clubhuis, waar natuurlijke tinten de boventoon voeren en het aangrenzende natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen.
De tinten die terug gevonden kunnen worden in het clubhuis, zijn toegepast in de buitenruimte. Rondom het huis is er gekozen voor Egyptisch natuursteen, dat een zachte en chique look heeft. Een rauw randje wordt gecreëerd door middel van barnwood.
De padenstructuur op de golfbaan zijn uitgevoerd in een lichtgekleurd asfalt. Al deze materialen benadrukken het natuurlijke gevoel van de omgeving.

 

Meer zien van het terrein? Bekijk dan een van de onderstaande projecten of neem contact op met de studio.