Logo
Menu

Wellnesstuin Oisterwijk

Een villa met wellnesstuin in de bossen van Oisterwijk met een internationale allure, dit was de wens van de opdrachtgever. Voor de villa, welke ontworpen wordt door DR+ Architecten, werd er inspiratie opgedaan bij Saota, een architectenbureau in Zuid-Afrika. Het interieurplan wordt verzorgd door Sennah Studio.

Villatuin

Verbinding tussen binnen en buiten

De architectuur van de villa en de tuin worden sterk met elkaar verbonden. Hoewel de voorkant van de woning gesloten oogt, opent de woning zich aan de achterkant richting de omliggende bossen. Grote schuifdeuren van ruim 5 meter hoog en een terras wat naadloos aansluit bij de vloer binnenshuis vergroten het gevoel van binnen naar buiten. De boomrijke omgeving, het oog voor detail, rauwe materialisatie en luxe uitstraling maken deze tuin en villa een one of a kind object.

De terrassen rondom de woning worden in dezelfde ruime schaal uitgewerkt als de architectuur. Daarnaast is er een groot overloopzwembad, een buitendouche en een whirlpool om heerlijk te kunnen ontspannen in eigen tuin.

Overloop zwembad tuin
Zitkuil en zwembad

Ontspannen in eigen tuin

Rondom de woning worden diverse terrassen gerealiseerd, die in dezelfde ruime schaal als van de architectuur zijn uitgewerkt. Zo is er een overdekt terras met een buitenhaard, een zitkuil en een groot terras aan het zwembad. Naast het grote overloopzwambad is er in de tuin wordt tevens plaats gemaakt voor een buitendouche en een whirlpool om heerlijk te kunnen ontspannen in eigen tuin.

Overkapping met buitenhaard

Is wellness ook een wens voor uw tuin? Dan denken wij graag met u mee. Neem via onderstaande wegen contact met ons op.