Logo
Menu

Wellnesstuin Kaatsheuvel

Projectdetails:
Grootte kavel: 2.300m² | Stijl: Contemporary Classic

Een droomhuis en -tuin ontwerpen en realiseren, daar komt veel bij kijken. Voor de eigenaren van deze woning in Kaatsheuvel bleek de huidige woning en tuin niet te voldoen aan het plaatje “droomhuis”. Natuurlijk zijn er dan allerlei scenario’s te bedenken hoe het geheel wel naar wens in te vullen. De veelgehoorde wens “een tuin met een zwembad” was ook hier van kracht.

In dit geval werd de bestaande woning compleet gerenoveerd. Aan ons de vraag of we ook de tuin van een nieuw elan konden voorzien en de aansluiting op de woning wilden realiseren. Het uitgangspunt moest zijn: veel ruimte om te ontspannen.

ontwerp tuin met zwembad
wellnesstuin ontwerp kaatsheuvel

Een groot deel van de bomen behouden

In de analysefase hebben we de bestaande situatie onder de loep genomen. We keken naar de conditie van de aanwezige bomen en belangrijke bouwkundige elementen. Een groot deel van de bestaande bomen werden behouden en bieden de basis voor het ontwerp dat we inpasten in de groene zoom. De wellnessruimte wordt compleet gerenoveerd en voorzien van een ingebouwde Jacuzzi die overloopt in het zwembad. Je zou het een infinity jacuzzi kunnen noemen.

De verschillende sferen in de tuin

In het tuinontwerp zijn verschillende zones en sferen opgenomen. Zo hebben we de wellnessruimte een Ibiza uitstraling gegeven. De overige zones hebben o.a. een bosachtige en lommerrijke sfeer. De zones, wellness en woning zijn verbonden door een houten loper. Hierdoor loop je eenvoudig naar verschillende ruimten en wordt een optische verbinding tot stand gebracht.

Ontwerp exclusieve voortuin

Heeft u ook een tuinrenovatie op de planning staan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan denken wij graag met u mee. Neem via onderstaande wegen contact met ons op.