Logo
Menu

Wellnesstuin Goirle

Voor dit project gaan we letterlijk de hoek om. In een bosrijk deel van Goirle wordt druk gebouwd aan een aantal vrijstaande villa’s. Voor een van deze villa is REDD ingeschakeld om het tuinontwerp te verzorgen. Het WOW-effect is het doel!

Onze ontwerpers kregen de creatieve vrijheid om de tuin te ontwerpen en meerdere wellnesselementen in te passen in het tuinontwerp. Grenzend aan de woning kiezen we er dan ook voor verschillende wellnesselementen samen te brengen, zodat er echt een spa gevoel ontstaat. Denk aan een zwembad, whirlpool, buitendouche en een sauna. Het ruime terras maakt deze ruimte af. Voor de wellnessruimte kiezen we voor lichte materialen met een luxe uitstraling. Denk aan travertin (keramiek), dat mooi combineert met de materialen in de tuin.

Ontwerp tuin met zwembad

Voor de tuin, die grenst aan de wellness, kiezen we voor een lossere indeling en structuur. De toegepaste materialen zijn ook wat minder strak dan bij de wellness, maar betreft kleurgebruik wel op elkaar afgestemd. We maken hier o.a. gebruik van grind, keien en flagstones. In de tuin is een overkapping geplaatst, welke een fijne plek biedt om te borrelen. Voor de overkapping is een plek gereserveerd voor een vuurschaal.

Richting de bosrand krijgt de de invulling van de tuin nog een hele bijzondere touch. Hier zijn namelijk een foodtruck en bar geplaatst.

Staat jouw droomtuin voor dit jaar op de planning en heb je ook bijzondere wensen? Onze ontwerpers denken graag met je mee! Neem contact op met de studio.