Logo
Menu

Hotel Bernardus Lodge Cromvoirt

De golfbaan in Cromvoirt behoort tot de topbanen in Europa. Luxe en exclusiviteit zijn belangrijke uitgangspunten voor het gehele project. Het terrein is dan ook voorzien van faciliteiten die het de bezoeker comfortabel maken en een hotel mocht niet ontbreken. De bestemming van een reeds bestaand restaurant werd herzien en herontworpen tot hotel.

Op een kavel grenzend aan de zuidkant van de golfbaan is het boutique hotel, genaamd “De Bernardus Lodge” geplaatst. Aan de zuidkant van de golfbaan grenst een langwerpig kavel. Studio REDD werd ingeschakeld om de buitenruimte te ontwerpen. De herbestemming van de verbindinding tussen hotel en restaurant was een belangrijk onderdeel.

Het kavel is, net als het kantoor, opgedeeld in verschillende ruimtes, die ieder een eigen sfeer kennen. Deze eigen sfeer is gekoppeld aan functies. Zo vind je naast het hotel op het kavel een tennisbaan, wellnessruimte met zwembad, terraszone en duinlandschap. Grenzend aan het hotel is een ruime houten vlonder terras waar ruimte is voor verschillende zitplaatsen. Aan de achterzijde van het hotel is gekozen voor een terras van keramische tegels. Vanaf de achterzijde loop je eenvoudig door richting de wellness en de tennisbaan.Met de beplantingen, waaronder meerstammige bomen en siergrassen, leggen we een verbinding tot het landschap en de groeninrichting van de golfbaan.

Meer zien van het terrein van de Bernardus Golf? Bekijk dan een van de onderstaande projecten.