Logo
Menu

Clubhuis Bernardus Golf Cromvoirt

Op het terrein van de golfbaan in Cromvoirt is een nieuw clubhuis gebouwd. Het clubhuis heeft een chique uitstraling waar natuurlijke tinten de boventoon voeren. Deze tinten sluiten goed aan op het omliggende duinlandschap.

Als ontwerpstudio zijn we gevraagd om de buitenruimte te ontwerpen. In onze ontwerpen zoeken we altijd naar de verbinding tussen architectuur, interieur en het omliggende landschap. We hebben dan ook de tinten die we terugzien in het clubhuis doorgevoerd in de buitenruimte. Rondom het clubhuis kiezen we voor Egyptisch natuursteen, dat een zachte en chique look heeft. Ook gebruiken we barnwood en zijn de paden in lichtgekleurd asfalt uitgevoerd. Deze benadrukken het natuurlijke gevoel van de omgeving.

Binnen het bouwteam voor dit deelproject werken we o.a. samen met architecten Patrick Russ, Pieter Laureys en hoofdaannemer Jos Scholman.

clubhuis golfbaan cromvoirt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!